Balansboll online

Dag:  30 Oktober

Tid: Du har tillgång till kursen under 6 veckor

Vi firar 7 år! Erbjudande: 700kr

Ord. pris 900kr


Balansbollsträning är ett roligt och nyttigt sätt att träna upp din hunds fysik.

Ni båda har kul tillsammans samtidigt som din hund får ut många fördelar av träningen. På ett skonsamt sätt tränar du upp din hunds muskulatur, kordination och stabilitet. Många övningar går att använda både i friskvård- och rehabiliteringssyfte. Träningsmetoden är kontrollerad, skonsam och ger hunden mental stimulans. Balansbollsträning kan ni träna i alla väder och det är ett utmärkt komplement till er andra träning

-En rolig träningsform att utöva tillsammans

Balansboll online

På denna online kurs får du lära dig grunderna i balansbollsträning. Du får 8 olika grundövningar som sedan går att utveckla och öka svårighetsgraderna på. Vi går igenom hur du tränar säkert och effektivt för att få ut så mycket som möjligt av träningen. Du lär dig lägga upp egna träningsprogram och vilka övningar som tränar vad på hunden.


Under de 3 första veckorna kommer det mailas ut olika grundövningar med instruktionsfilmer samt teori kring balansbollsträning. Vi kommer att prata om varför det är bra att träna med balansboll, vad man bör tänka på och hur man vidare utvecklar sin träning. Där efter mailas det ut träningsprogram där vi var vecka får fler och mer avancerade övningar.

Som kursdeltagare får du tillgång till en sluten Facebookgrupp där du kommer att kunna dela med dig så mycket eller lite du vill och ställa frågor under kursens gång. Torsdagar kl 18.00 kommer vi att ha live träning i gruppen. Då har du möjlighet att samtidigt som du ser mig och Kiddo göra övningarna kunna sitta hemma i ditt vardagsrumm med din vovve och träna tillsammans med oss. Jag kommer kunna svara på era frågor och filmerna ligger kvar i gruppen så att man kan gå tillbaka och titta på dem när det passar en bäst. Kursen passar alla hundar!

 

Stärk hundens självförtroende genom att öka dens kroppskontroll och kroppskännedom.Minska risken för övervikt.

Balansbollsträning är ett utmärkt träningsalternativ till överviktiga hundar då det inte bli någon hård belastning på lederna.

Träna små musklegrupper som annars kan vara svåra att komma åt.

Vilket hjälper till att stärka lederna.Vanliga frågor:


När börjar och slutar kursen?

Kursen startar den 6 Mars. Sen har du tillgång till kursen i 6 veckor.


Vad behöver jag för material till kursen?

Till kursen behöver du ha en balansboll. Vill man satsa lite mer så rekommenderar jag en balansdisc där hunden får plats med 2 ben. Vill du ha hjälp med att hitta rätt boll så kontakta mig på info@hundfitness.se, jag har bollar i olika former och storlekar till försäljning.


Behöver jag facebook?

Ja du behöver ha en facebookprofil så att du kan få tillgång till gruppen där live träningen kommer att hållas. Övningar och instruktionsfilmer skickas via mail


Vad händer om jag är missnöjd med kursen?

Jag önskar så klart att du ska känna att du får ut en massa nyttigheter av kursen! Skulle de dock vara som så att du är missnöjd så har jag en pengarna tillbaka garanti inom de 2 första veckorna. Alltså 14 dagar.

 
 
 
 
 
 
 
 

Anmälan:

Görs via formuläret intill eller skickas till info@hundfitness.se

Ange ditt namn, mailadress och telefonnummer. Skriv med din hunds namn, ras och ålder.

Efter att du skickat in en anmälan kommer det inom 24 timmar en bekräftelse till din e-postadress tillsammans med en faktura på kursavgiften. När du betalat kursavgiften är din anmälan komplett. Anmälan är bindande.