Priser

Första besöket - 875kr

Ca 60 - 90 min

Första gången ni kommer till mig så gör jag en fyskoll på din hund. Jag kollar om där finns någon skada och var orsaken sitter. Så att jag som terapeut där efter kan utföra bästa möjliga behandling på din hund. Jag behandlar med massage, elektroterapi, vibrationsplatta och om skada hittas läggs en behandlingsplan upp. Så får ni tips på övningar som kan göras hemma.


Återbesök - 625kr

Ca 60 min

Friskvårdsmassage/ rehabilitering/ behandling av konstaterad skada.


Friskvårdskontroll - 350kr

Jag gör en fyskoll på din hund. Kollar hur den rör sig och känner igenom dens muskler och leder.

Ett bra sätt att få reda på hur din hund mår inför träningssäsongen/ jaktsäsongen. Det är också bra att göra en friskvårdskontroll om du misstänker att din hund har ont någonstans.


Elektroterapi/ laserbehandling - 350kr

Ca 30 - 60 min


Vibrationsplatta - 250kr

5 ggr kort - 1000kr 20% rabatt

Ca 15 - 30 min


Grupper:

Är ni en grupp så kommer jag gärna ut till er och behandlar era hundar. Då blir priset baserat på hur många ni är och hur många mil det blir. Hör gärna av er om detta är något ni funderar på.


Kloklippning - Ej för tillfället


Gör det enkelt för dig! Med en prenumeration på kloklippning så betalar du en engångssumma och kan sedan komma in och få klorna klippta så ofta det behövs.


Helårsprenumeration på kloklippning Halvårsprenumeration på kloklippning 


Priser

Jag gör hembesök och tar då ut en milersättning på 20kr milen.

Med en remiss på rehabilitering från din behandlande veterinär så kan ditt försäkringsbolag täcka hela eller delar av rehabiliteringskostnaderna. Beroende på vilket bolag och typ av försäkring du har.